Welkom

Welcome to The Pleasure Center!

We zijn zo hard aan het zoeken naar geluk om ons heen dat we niet doorhebben dat ’s werelds grootste centrum voor geluk in ons eigen hoofd zit! Het staat internationaal bekend als The pleasure center of your brain. Ons brein produceert namelijk de krachtigste neurochemicaliën. Dit zijn allemaal prestatiebe- vorderde chemicaliën en feelgood-hormonen. Als je een medicatieversie van al die neurochemicaliën zou kopen en ze zou combineren, zou je dood neervallen of in coma raken.

Naar OneDay

Happy Chemicals

Missie: vind de weg en unlock je happy chemicals. Spaar ze allemaal!

Happy chemicals zijn als de ingrediënten tijdens het koken of als de stukken van je schaakspel. Je kunt ze oproepen en inzet- ten hoe en wanneer jij wilt. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en het is de uitdaging om evenwicht te brengen in hun niveaus om je mentale, fysieke en emotionele toestand te verbeteren.

Dopamine

Ontdek hoe de OneDay methode is opgebouwd, lees de achtergrond verhalen en wetenschappelijke studies

Naar de methode

Oxytocine

Onder Become One kun je je aanmelden voor de OneDay Community en kennis nemen en geven.

Click the button

Serotonine

De reden waarom je je goed voelt als je anderen helpt. Serotonine komt voort uit gevoelens van betekenis, trots en belangrijkheid.

Ontdek meer

Endorfine

Endorfine komt vrij wanneer je fysieke pijn voelt om je een kort moment van euforie te geven als overle- vingsmechanisme.

Ontdek meer

Het pleasure center is 24 uur per dag7 dagen per week geopend.

Hier vind je een overzicht van alle acties tijdens One Day en welke happy chemicals ze activeren.

Bekijk de Happy Chemical Collection