Tekst: Diana KuipFotografie: Klaas Jan van der Weij

Tabe Ydo zweert bij vroeg opstaan.

Dan heeft hij meer aan zijn dag. In zijn bestseller One Day schrijft hij erover. Heel vroeg opstaan en hardlopen is volgens hem een harde reset. Het is volgens hem een manier om tot jezelf te komen. Het zorgt ervoor dat je geconcentreerd bent en minder met randzaken bezig bent. ‘Iedereen is op zoek naar een soort rust. Om je daarvoor goed te voelen. En die vind je dus op dat vroege tijdstip.’

Lees het hele artikel

Naar Runner's World

Hardlopen bij zonsopkomst is gewoon MAGISCH. Dan ben je getuige van de grootste liveshow ter wereld!

Daag jezelf uit en start de OneDay audio guided course.

Hoe vaak nemen we onszelf niet voor de dingen anders te doen? One day… stop ik met roken en drinken. One day… ga ik naar de sportschool. One day… sta ik vroeg op en ga ik op tijd naar bed. One day… zal ik echt gelukkig zijn. Het lijkt zo simpel, een kwestie van gewoon doen. Maar van die ene dag waarop we écht alles anders gaan doen, komt niets terecht. We nemen nog een drankje en hebben er vrede mee. Intussen flitst de tijd als een raket aan ons voorbij.

Start Course