Waarom de OneDay Masterclass 45 Live?

Hoe vaak nemen we onszelf niet voor de dingen anders te doen? Vandaag. Nee, morgen. Morgen écht. Of in ieder geval one day. Maar van die ene dag komt vaak niks terecht. Gelukkig biedt OneDay de oplossing.

Niet in maanden of jaren, maar in één dag! In de OneDay Masterclass is alles toegepast waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het een positief effect heeft op welzijn, innerlijke kracht, verwerkelijking van dromen, betere keuzes, creativiteit, compassie, tijd en bewustzijn, en nog veel meer. Alles in één dag en alles achter elkaar voor een maximaal positief effect, juist door de combinaties. Dan heb je toch de beste dag van je leven!? En als je die dag elke dag herhaalt heb je het best mogelijke leven.

In OneDay Employee Masterclass vertelt Tabe Ydo je alles over wat men moet weten om meer positieve gewoontes op te bouwen. Als inleiding naar de Online OneDay Masterclass leren werknemers over de misvattingen over geluk, vervelende kenmerken van de geest die ons ertoe brengen om te denken zoals we dat doen, en het onderzoek dat ons kan helpen om te veranderen.

Bekijk eLearning modules

OneDay Masterclass

De OneDay Masterclass helpt werknemers controle te krijgen over hun tijd en het maximale uit zichzelf te halen. In 45 minuten leren werknemers hun leven in een dag te transformeren en hun creativiteit te ontketenen.

OneDay™ is een levensveranderende methode voor Inner Wellbeing. De OneDay Methode™ tilt het leven van je werknemers in een dag naar een hoger niveau en activeert een kettingreactie van happy chemicals. Transformeer je bedrijf in een dag!

Aanvragen

OneDay™ is gebaseerd op wetenschappelijke studies.

OneDay™ is ontwikkeld door Tabe Ydo en gebaseerd op zijn eigen ervaringen, gesprekken met neurologen, cardiologen, psychologen en op internationale wetenschappelijke studies van s’werelds beste universiteiten, waaronder Harvard, Yale en Stanford.

Audio guided Masterclass

Alle werknemers krijgen ook toegang tot het OneDay platform inclusief de OneDay audio guided course en twee all-in-one meditaties, eLearning pagina's, video's, tips & tricks en meer. Oortjes in en go with the flow.

bekijk online masterclass

Wat zit er in de Business Masterclass?

45 Minuten

Video Masterclass van 45 minuten

Live video

Live video Masterclass

Poll en Q&A

Live Polls en Q&A voor maximale betrokkenheid

Interactief

De OneDay™ guided meditaties zijn ontwikkeld om jou fysiek en mentaal binnen een paar minuten naar een hoger niveau te tillen.

Happy Chemicals

Inzicht en controle over hun eigen happy chemicals.

Groups

Groepen van 100 personen

Wat is er uniek aan de  Business Masterclass?

Alles in één

Niet één ding 100 dagen, maar alles in één dag.

Wetenschappelijk onderbouwd

24 stappen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek van onder andere Harvard, Yale, Oxford en Stanford.

Gebaseerd op Bestseller OneDay

Het boek OneDay is een top 5 bestseller op Apple iBooks en top10 op bol.com.

Best-selling author

Schrijver en motivational spreker Tabe Ydo is een best-selling author op Apple iBooks.

Praktische tools

Praktische tools en inzichten! Geen zweverig gedoe.

Reserveer de OneDay Masterclass en help jouw werknemers en/of collega's om het maximale uit hun kostbare dagen, zichzelf en hun leven te halen.

Bekijk video

De OneDay Masterclass helpt werknemers controle te krijgen over hun tijd en het maximale uit zichzelf te halen. In 45 minuten leren werknemers hun leven in een dag te transformeren en creativiteit te ontketenen. Niet één ding 100 dagen, maar alles in één dag.

Masterclass aanvragen