Waarom de OneDay Course?

Hoe vaak nemen we onszelf niet voor de dingen anders te doen? Vandaag. Nee, morgen. Morgen écht. Of in ieder geval one day.

In OneDay ga je een reeks uitdagingen aan om je eigen geluk te vergroten en meer positieve gewoontes op te bouwen. Als voorbereiding op deze dag vertelt Tabe Ydo je de misvattingen over geluk, vervelende kenmerken van de geest die ons ertoe brengen om te denken zoals we dat doen, en het onderzoek dat ons kan helpen om te veranderen.

Niet in maanden of jaren, maar in één dag! In de OneDay Masterclass is alles toegepast waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het een positief effect heeft op welzijn, innerlijke kracht, verwerkelijking van dromen, betere keuzes, creativiteit, compassie, tijd en bewustzijn, en nog veel meer. Alles in één dag en alles achter elkaar voor een maximaal positief effect, juist door de combinaties. Dan heb je toch de beste dag van je leven!? En als je die dag elke dag herhaalt heb je het best mogelijke leven.

Bekijk eLearning modules

OneDay Membership

Meld je aan en krijg toegang tot de OneDay Course (audio guided), eLearning modules, artikelen, video's en all-in-one meditaties, 30 minuten personal coaching van Tabe Ydo, gratis High Studios work-out en meer.

OneDay™ is een levensveranderende methode voor Inner Wellbeing. De OneDay Methode™ tilt je leven in een dag naar een hoger niveau en activeert een kettingreactie van happy chemicals. Transformeer jezelf, voeg tijd toe aan je dag en leef maximaal.

Start Membership

Audio guided Masterclass

Krijg toegang tot de OneDay audio guided masterclass en all-in-one meditaties met muziek. Oortjes in en go with the flow.

Bestellen

Wat zit er in de OneDay Course?

Audio begeleiding

24 stappen met gesproken uitleg

Explainer video's

Bekijk explainer video's over ademhalingstechnieken.

Geniet van meditatieve muziek

De OneDay™ guided meditaties zijn voorzien van muziek.

Luister naar meditaties

De OneDay™ guided meditaties zijn ontwikkeld om jou fysiek en mentaal binnen een paar minuten naar een hoger niveau te tillen.

Happy Chemicals

Inzicht en controle over je eigen happy chemicals.

Wat is er uniek aan de Course?

Alles in één

Niet één ding 100 dagen, maar alles in één dag.

Wetenschappelijk onderbouwd

24 stappen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek van onder andere Harvard, Yale, Oxford en Stanford.

Gebaseerd op Bestseller OneDay

Het boek OneDay is een top 5 bestseller op Apple iBooks en top10 op bol.com.

Best-selling author

Schrijver en motivational spreker Tabe Ydo is een best-selling author op Apple iBooks.

Praktische tools

Praktische tools en inzichten! Geen zweverig gedoe.

OneDay™ is gebaseerd op wetenschappelijke studies.

OneDay™ is ontwikkeld door Tabe Ydo en gebaseerd op zijn eigen ervaringen, gesprekken met neurologen, cardiologen, psychologen en op internationale wetenschappelijke studies van s’werelds beste universiteiten, waaronder Harvard, Yale en Stanford.