OneDay™ leert je om controle te nemen over je eigen mentale platform.

Over ons geloofssysteem en welke levensstrategie structureel welzijn brengt, over brainpower, langzaam en snel denken, over ons bewustzijn en ons onderbewustzijn. Over maximaal gebruikmaken van onze vijf brain waves, over jouw portier en de A-list, over geloof, over de weg naar je eigen pleasure center en hoe je daar te allen tijde happy chemicals kunt halen.

Ontdek meer

Brainguard: The A-list

Ontdek de kracht van je reticular activation system. Het RAS is je interne filter voor alle data om je heen, zoals geluiden, beelden, smaken, kleuren. Het is ook je radar en de poortwachter tussen je bewustzijn en je onderbewustzijn. Het is de portier die jou beschermt tegen onbelangrijke zaken en de omgeving scant op zoek naar voor jou belangrijke zaken.

Ontdek meer

Mindscape: Visualize to Materialize

Alles wat wij mensen ooit gemaakt hebben komt voort uit onze dromen en verlangens. Alles wat er is, is ooit eerst gecreëerd en vormgegeven in ons hoofd. Om te realiseren en te bereiken wat je echt wilt moet je dat eerst bedenken en goed visualiseren in je gedachten. Alleen wensen en doelen die sterk worden vormgegeven in je gedachten komen uiteindelijk tot verwerkelijking.

Ontdek meer
Human iOS 1 en 2

Human iOS 1 & 2: bewust(zijn) en onderbewustzijn

Je hersenen hebben twee operating systems waarmee je taken kunt uitvoeren. Je onderbewustzijn en je bewustzijn. Ofwel Human iOS1 en Human iOS2. Ik zie het als een front- en een backoffice. Het backoffice (onderbewustzijn) werkt dag en nacht, maar het frontoffice (bewustzijn) werkt alleen overdag. Als je slaapt ben je je niet bewust. De fysieke en mentale taken worden uitgevoerd door het altijd betrouwbare backoffice (onderbewustzijn) dat 24/7 doorwerkt

Ontdek meer
Happy Chemicals

Welcome to the pleasure center

We zijn zo hard aan het zoeken naar geluk om ons heen dat we niet doorhebben dat ’s werelds grootste centrum voor geluk in ons eigen hoofd zit! Het staat internationaal bekend als The pleasure center of your brain. Ons brein produceert namelijk de krachtigste neurochemicaliën. Dit zijn allemaal prestatie-bevorderde chemicaliën en feelgood-hormonen.

Ontdek ze allemaal
Brainwaves

Brainwaves: The Fantastic 5

Een ‘alpha state of mind’ is wat wetenschappers associëren met de rechter hersenhelft, waarin onze subjectieve zintuigen van verbeelding, creativiteit, geheugen en intuïtie zijn ondergebracht. Edison, Einstein en vele andere briljante denkers beschouwden het als een dagelijks ritueel om toegang te krijgen tot een alfatoestand, die essentieel was voor hun werk. Wanneer we de alfatoestand gebruiken, hebben we een beter geheugen en herinneren we ons meer. En omdat we rustiger zijn, zijn we meer gefocust en kunnen we betere beslissingen nemen.

Ontdek ze allemaal