OneDay™ is een levensveranderende methode voor Inner Wellbeing

De OneDay Methode™ tilt je leven in een dag naar een hoger niveau en activeert een kettingreactie van happy chemicals. Transformeer jezelf, voeg tijd toe aan je dag en leef maximaal.

Registeren

Voeg tijd toeaan je dag

Tijd is repetitief. En juist door deze herhaling raken we er zo aan gewend, dat we het verschil niet meer ervaren tussen cyclus één en cyclus duizend. Het is allemaal hetzelfde en hoe ouder we worden, hoe meer we eraan gewend raken, hoe gewoner het wordt. You know the drill, het is altijd hetzelfde. De zon komt op, de zon gaat weer onder. Dag in, dag uit. De vanzelfspre- kendheid van tijd vormt op een bepaalde manier een val, dus is het zaak om niet vast te komen zitten in de cyclus van de tijd, maar om de tijd echt bewust te blijven ervaren en gebruiken.

Ontdek meer

Haal het maximaleuit jezelf

Op een of andere manier willen we een doel hebben. We willen betekenisvol zijn, belangrijk zijn, iets doen, iets behalen, iets bereiken. We zijn hierdoor meer bezig met het aankleden van ons leven dan met het leven zelf. Kennelijk heb ik een bepaalde verwachting van het leven en van mezelf. Een verwachting dat ik er iets uit moet halen. Maar moeten we er wel wat uithalen? Moeten we er niet wat instoppen? Iets toevoegen in plaats van iets pak- ken? Moeten we niet switchen van ‘alles uit het leven halen’ naar ‘alles in het leven stoppen’?

Ontdek meer

Meer tijd

Dit is de formule voor meer tijd
Uren aan je dag toevoegen + tijdsbeleving vertragen + jaren aan je leven toevoegen

Uren toevoegen

We hebben allemaal een enorm druk leven en we hebben alle- maal maar 24 uur in een dag. Toch is er een heel eenvoudige manier om tijd en kwaliteit aan je leven toe te voegen. Meer uren wakker zijn en minder uren van je leven wegslapen.

Tijdsbeleving vertragen

Je kunt de tijdsbeleving vertragen door bewuster te leven. Maar we overspoelen onze hersenen met data en taken, stoppen met leren en nieuwe dingen doen. Ons leven wordt een herhaling van zetten en daardoor schakelen we over op de automatische piloot.

Jaren toevoegen

Stel je voor dat je je leven met jaren kunt verlengen en de kwaliteit ervan kunt verhogen. Voor wie die wens koestert, heb ik goed nieuws: dat kan! Je kunt je levensduur verlengen door je hartslag in rust te verlagen en je maximale zuurstof inname (VO2max) te verhogen.

Maximaal leven

Dit is de formule voor maximaal leven
Luisteren naar je diepgewortelde verlangens + gebruikmaken van je innerlijke krachten + verwerkelijking van je dromen

Diepgewortelde verlangens oproepen

Je moet gehoor gaan geven aan wat je diep vanbinnen wilt. Sommigen noemen dat je ziel, zesde zintuig, 3de oog of Ajna Chakra. OneDay legt miet niet alleen uit hoe het werkt, maar laat het je ook ervaren. Met OneDay ga je leren je denkbeeldige 3rde oog te activeren en ervan te profiteren.

Innerlijke krachten benutten

Ons mentale en fysieke platform bevat allerlei tools en features die, als ze hetzelfde niveau van energie bevatten en allemaal dezelfde kant op gericht staan, gaan helpen met het behalen van maximale resultaten. Alles op dezelfde golflengte. Alles samen één. Een holistische aanpak.

Jouw dromen verwerkelijken

Maximaal leven is ook dingen afmaken en het maximale resultaat proberen te behalen. Zonder reis kom je nooit op je be- stemming. En de reis op zich is al belangrijk. Het verwerkelijken van een einddoel is het resultaat van een aantal handelingen gedurende een bepaalde periode.

24

OneDay™ 24 Acties

24 wetenschappelijk onderbouwde acties die bijdagen aan meer tijd en maximaal leven en een kettingreactie van happy chemicals activeren.

1. Early Birds 04:30

2. Zoek verlichting

3. Hydrateer met water

4. Reset Breath No. 1

5. Recycling Happiness

6. Supercharge your world

7. Three to Thrive

8. Reset BreathNo. 2

9. The A-List

10. See The Sun Rise

11. Run The Day

12 Koude douche

13: Actie 1 A-List

14: Actie 2 A-List

15. Act of Kindness

16. Intermittent Fasten

17: Eet gezond: Savoring

18: 30/30/30

19. Actie 3 A-List

20. Dry before you die

21. Check the A-List

22. Cooling Down

23. Special Request: iOS 1

24. Early to Bed 22:00

Registreer je vandaag nog bij OneDay en leer om het maximale uit jouw kostbare dagen, jezelf en je leven te halen.

Bekijk video

Members krijgen toegang tot het OneDay platform inclusief de OneDay methode, audio en video guided OneDay Course, 20+ eLearning modules, alles-in-één meditaties, 30 minuten personal coaching van Tabe Ydo, wetenschappelijk inzichten, praktische tip & tricks, 1 x gratis HITT workout bij HIGH STUDIOS en meer.

Start membership voor €99,95 p.j.